Evenimente

Vă mulțumim pentru interesul acordat salonului mobil Manicure In Action! Suntem încântați să fim o parte a sărbătorii dvs. și vom face tot ce ne stă în putință pentru a o face specială. Vă rugăm să revedeți următoarele informații pentru a avea camionul si echipa MIA prezenti la evenimentul dumneavoastră.

Locație: Vestea extraordinară este faptul că aducem salonul de unghii la locatia dumneavoastra! Vom călători în orice loc, pe o rază de 30 de km în jurul Bucureștiului. Dacă doriți să venim într-o locație în afara razei noastre de 30 km, vă rugăm să contactați ne contactati la evenimente@manicureinaction.com cu detalii despre evenimentul dvs. Se vor aplica taxe suplimentare.

Parcare: Este responsabilitatea gazdei de a găsi un loc legal de parcare pentru camionul nostru. Putem să parcăm pe orice stradă publică sau loc de parcare, precum și pe o proprietate privată, cu permisiunea propietarului și/sau a managerul proprietății.

Prețuri: Vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa evenimente@manicureinaction.com pentru informații referitoare la prețuri.

Ne-ar face mare placere sa-ti facem petrecerea mai frumoasa si unghiile mai sclipitoare!